Toimitusehdot Suomeen:

1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana United Press Global OÜ:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että United Press Global OÜ rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. United Press Global OÜ:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. United Press Global OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. 
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun verkkokauppa on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei United Press Global OÜ:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.
2.5. Yrityksen tai yhteisön tekemä tilaus on aina ehdollinen. Kun tilaus ylittää 200 euron arvon United Press Global OÜ tarkistaa tarpeen mukaan asiakkaan tiedot. Verkkokauppoihin tehdään huijausyrityksiä ja keskeytyneitä ostoskoreja jatkuvasti. Tästä syystä United Press Global OÜ:llä on oikeus ilman perusteluja jättää tilaus käsittelemättä.
2.6. Kirjastot ja oppilaitokset, jotka ovat ns. vanhoja asiakkaita, eivät joudu erilliskäsittelyyn turvallisuusmielessä.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka näkyy verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) tai muussa valuutassa (esimerkiksi Ruotsin kruunuissa). United Press Global OÜ pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan sekä huomioiden kansainvälisen toimituksen tuomat rajoitukset. 
3.3. Alennetuista tuotteista ei myönnetä kuponkialennuksia.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. United Press Global OÜ toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille United Press Global OÜ on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Suomeen tapahtuvista toimituksista ja laskutuksesta vastaa United Press Global OÜ.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Verkkomaksu. Toimitus lähtee mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta verkkokauppaan, joka välittää maksun United Press Global OÜ.
b) Lasku. United Press Global OÜ toimittaa tilauksia myös  laskulla. Mikäli epäillään väärinkäytöksen mahdollisuutta, niin United Press Global OÜ:lla on oikeus kieltäytyä toimituksesta. Laskutusasiakkaan tilausosoite on tilaukset@unipress.fi 
c) Postiennakko. United Press Global OÜ ei käytä postiennakkoa. Mahdollinen on harkinnan mukaan ennakkolaskutus.

6. Palautukset
6.1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa vialliset tuotteet, jotka ovat selkeästi käyttämättömiä.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @unipress.fi   - ENNEN tuotteen palauttamista. UPG-Logistics antaa palautusohjeet.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa/matkahuollon toimipisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Reklamaatiot on tehtävä viivytyksettä osoitteeseen: asiakaspalvelu @unipress.fi tai postitse osoitteeseen United Press Global OÜ, Box 3041, 11402 Tallinn, Estonia.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. United Press Global OÜ ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy United Press Global OÜ:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta United Press Global OÜ:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Lisäksi tuote voi olla pysyvästi tai tilapäisesti loppunut.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tähän verkkokauppaan sovelletaan Viron lakia. Mahdolliset riidat käsitellään Harjun maaoikeudessa, Tallinnassa.
10.2. Käytettävä kieli on joko suomen kieli tai englannin kieli. Oikeuskäsittelyssä viron kieli.
10.3. Mikäli toimitusehtojen tulkinnasta tulee epäselvyyttä, noudatetaan Suomeen koskevissa tapauksissa englanninkielisiä ehtoja, jotka ovat näkyvillä muiden kielien valikosta.