Nervosa Näytä suurempana

Nervosa

2. painos

Uusi tuote

  Metti Löfberg

Tiedot

27.25 EUR sis. ALV

Lisätiedot

Yliopistossa vuodesta toiseen seilaava Kati ei syö, eikä onnistu näkemään kuihtuvan kehonsa todellista tilaa. Vaikka vaaka näyttää minimaalisen pieniä numeroita, katsoo peilistä aivan toisenlainen valtava olento.   

 Kotikutoista kannabismyymälää pyörittävä Jalmari ei pääse kiinni yhteiskunnan vaatimuksiin, eikä tahdo luopua savunkatkuisesta elämäntavastaan, vaikka haaveileekin paremmasta elämästä.   

Kun Kati ja Jalmari kohtaavat Tampereen yössä, alkavat heidän tarinansa kietoutua yhteen. Pakkomielteet, pelot ja sairaalloiset käyttäytymismallit heittelevät molempia, mutta vaikka mikään ei mene niin kuin toivoisi, onnistuvat he jättämään toisiinsa jäljen, ja muuttamaan toistensa elämien suuntia lopullisesti.

 

METTI LÖFBERG

Metti Löfberg on 28-vuotias taiteen maisteri. Hän on opiskellut teatterin ja draaman tutkimusta, sosiaalitieteitä ja informaatiotutkimusta Tampereen yliopistossa. Aikaisemmin hän on työskennellyt toimittajana ja sekä kirjoittanut näytelmäkäsikirjoituksia. Nervosa on hänen ensimmäinen romaanikäsikirjoituksensa.

 

ISBN: 9789515795656
ISBN: 978-951-579-565-6
Koko ja laajuus: A5, (nid.), 174  s.
Julkaisuajankohta 
2018

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Nervosa

Nervosa

  Metti Löfberg