Olemassa olematta Näytä suurempana

Olemassa olematta

Uusi tuote

Raija Hautala

Tiedot

21.80 EUR sis. ALV

Lisätiedot

Nainen elää eronsa jälkeistä sekavaa aikaa kahden murrosikäisen lapsensa kanssa. Hänellä on takanaan 60-luvun nuoruus, seksuaalinen vapaus, opiskelut ja avioero. Kuvioissa on kaksi rakastajaa, yläkerrassa asuva kirjailija Timo ja lähipizzerian turkkilainen työntekijä, jotka soljahtavat naisen elämään kuin huomaamatta.

Nainen on oman elämänsä herra, eivätkä häntä mitkään sovinnaisuussäännöt sido. Naisen äiti, joka on hävinnyt kymmeniä vuosia sitten, kummittelee edelleen naisen elämässä. Kukaan ei tiedä varmasti, onko äiti enää elossa vai onko hän kenties muuttanut ulkomaille. Vai onko hän kuollut? 

Olemassa olematta on taitava psykologinen kuvaus läsnäolemisesta tai poissaolemisesta, ja siitä, että äidin varjo ja pelkokin kulkee horjuttavana aikuistuvan ja elämää hakevan itsellisen naisen arjessa. 


"Kävin kaksi kertaa illan mittaan oksentamassa. Kuulin kun mieheni tuli töistä ja nukahti sohvalle. Ikinä et enää ui pikkuhousuihini. Ikinä en enää päästä sisääni kaluasi, jota on virutettu jonkun muun (tässä tapauksessa joidenkin muiden) pillussa. Vitutti niin saatanasti. Vihasin itseäni lähinnä. Miksi annoin tämän tapahtua."

ISBN 9789515796226
ISBN 978-951-579-622-6
Koko ja laajuus: A5, (nid.),  126 s.
Julkaisuajankohta: 2018

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Olemassa olematta

Olemassa olematta

Raija Hautala