Kaverini Hande Näytä suurempana

Kaverini Hande

2. painos

Uusi tuote

Erkki Strang

Tiedot

27.25 EUR sis. ALV

Lisätiedot

TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA MYÖS E-KIRJANA, ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi), klikkaa TÄSTÄ

Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

--

 “Sä katselit rahastajaa ja touhusit että “kato mä oon Batman” ja hyppäsit komealla loikalla bussin takaovesta ulos käyttämättä bussin rappusia ja astinlautaa. Pahaksi onneksi juuri bussin oven kohdalla oli pysäkkitolppa johon sä suoraan hyppäsit, löit pääsi ja levisit kuin Elanto siihen katuun.”

Romaanissa kerrotaan kahden ystävyksen ja ja heidän kavereidensa elämästä 1950- ja 60- luvun Helsingin Töölössä. Elämä ensin korttelipihoilla ja myöhemmin yhä laajemmissa ympyröissä sujui melko vapaasti vanhempien puuttumatta siihen. Jotkut sanoivat etteivät ne välittäneet mutta ei se niin ollut. Vapaammin sai olla kuin ei kaikkea kertonut kotona. Siihen aikaan eivät kännykät vielä rajoittaneet ja kahlinneet elämää. Kirja kertoo kaverusten kasvamisesta yhdessä elämään ja siitä miten elämä myöhemmin veti heitä eri suuntiin.

Kirja on nostalgiatäytteinen ja elävä kuvaus teinien ja nuorten miesten toilailuista ja puuhista, viiden- kuudenkymmenen vuoden takaisesta Helsingistä ja menneestä maailmasta. Mielenkiintoinen aikamatka silloiseen Helsinkiin, sisältäen sympaattista stadinostalgiaa ja antaen samalla omakohtaisen muistelemisen ja ajattelemisen aihetta kaikille.

Kirjan kieli on puhekieltä, jossa on jonkin verran slangisanoja. Kirjassa on mukana slangisanasto.

 

ISBN 9789916403174
ISBN 978-9916-4-0317-4
Koko ja laajuus: A5, 243 s.
Julkaisuajankohta: 2021

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Kaverini Hande

Kaverini Hande

Erkki Strang